ساده ترین راه فروش اینترنتی و سایت داشتن

یکی بزرگترین دغدغه صاحبین کسب و کار یا افرادی که پیج ایسنتاگرام دارند، داشتن سایت و اتوماتیک سازی(سیستم سازی) فرایند خرید است. شاید فروش یک محصول ساده در اینستاگرام راحت، کم هزنیه، بدون نیاز به تبلیغات باشد؛ اما داشتن درآمدی دائم، فروش تعداد بالای محصول و فروش اتوماتیک با کمترین هزینه و کاهش احتمال حطا در فاکتور های فروش، نیازمند داشتن وبسایت مرجع می باشد.
در این مقاله سعی میکنیم فرایند صاحب سایت شدن از صفر تا 100 را بررسی کنیم و مشکلات پیش رو را با چشمانی باز ببینیم. اما پیش از شروع پیشنهاد میکنیم اگر به دنبال دردسرهای مدیریت سایت و هزینه های آن نمیگردید و دنبال گزینه ای حرفه، به صرفه و راحت هستید؛ حتما از سایت ساز کرمان وب دیدن فرمایید.
0-قدم صفر : انتخاب آدرس سایت یا همان دامنه
انتخاب اسم برند برای کسب و کارتان میتواند هیجان بخش ترین قسمت فرآیند ساخت سایت باشد، چند نکته حائر اهمیت است:
- دامنه ی سایت خود را .ir انتخاب کنید تا در نتایح فارسی بهتر دیده شوید.
- آدرس سایت خود را تا جای ممکن کوتاه انتخاب کنید ولی از غلط املایی استفاده کنید؛فرضاً بجای site.ir از syte.ir استفاده نکنید!
- نام انتخابی خود را بررسی کنید تا قبل از شما کسی آن را نخریده باشد ؛ شما از کجا میدانید شاید صاحب قبلی فرد خوش اخلاقی نبوده باشد، پس حتما آدرس مورد نظرخود را از قبل در گوگل بررسی کنید.
1-قدم اول فروش اینترنتی: خرید هاستینگ
در ابتدای شما نیاز دارید محلی داشته باشید که سایت خود را در آن قرار دهید، درواقع مانند زمینی است که بعد ها روی آن ساختمان بسازید. به این محل، سرور یا هاست میگویند(اگر سرور به بخش های کوچکتری تقسیم شود Host نامیده میشود که در فارسی به اشتباه هاست گفته میشود).
2-قدم اول فروش اینترنتی: انتخاب نوع سرور
اکنون باید از بین سیستم عامل های ویندوز یا لینوکس، امکانات، هزینه های ماهانه یا سالانه ی یک شرکت معتبر هاستینگ مثل هاست ایران انتخاب کنید. انتخاب دوره پرداخت، شیوه پرداخت، نوع بکاپ از اطلاعات شما، پشتیبانی فنی از شما نیز جز گزینه های مهم این مرحله است.
همچنین مهم است محدودیت های هر سیستم عامل را بندانید، فرضاً ویندوز نیازمند لاسنس مرجع ماکروسافت دارد و همچنین لینوکس قابلیت نصب Asp.net(آی اس پی دات نت) را ندارد.
از طرفی محل سرور(معمولا ایران یا المان) میتواند نشان دهنده ی کیفیت ارتباط(Connection) و کاهش packet loss سایت و مشتریان شما باشد، حتما به این مورد دقت کنید.
به عنوان نکته پایانی در انتخاب سرور باید به نوع وبسرور را نیز بررسی کنید،معمولا شرکت ارائه دهنده ی هاست به شما انتخابی بین گزینه های Nginx.(انجین ایکس) ، Apache (آپاچی)، آی اس اس(IIS) و همچنین Lightspeed(لایت اسپید) انتخاب کنید، پیشنهاد ما لایت اسپید به دلیل پروفرمنس(سرعت بالا) و یا انجین اکس به دلیل همگامی مناسب با PHP است.
3-قدم اول فروش اینترنتی: انتخاب سیستم مدیریت سرور
این یکی از چلنج های وب فارسی است! انتخاب بین Cpanel یا دایرکت ادمین که هر دو از بهترین پلتفرم های مدیریت سرور میباشد، دقیقا مثل دعوای استقلال و پرسپولیس، هردو دلایل برتری تیم خود را دارند، اما ابتدا بذارید کارکرد این سیستم مدیریت سرور را بگوییم:
با این نرم افزار کار هایی مثل دیتابیس سازی، مدیریت DNS ها و مدیریت آپلود فایل ها را انجام میدهید.
پس همانطور که دیدید انتخاب میتوانند حساس باشد که باید با بررسی خود بین گزینه های مختلف گزینه ی مناسب را انتخاب کنید اما بطور کلی ، دایرکت ادمین ارزان تر است اما اصول رابط کاربری در آن رعایت نشده است و کمی سخت تر است، از طرفی سی پنل دارای سیستم یکپارچه گزینه های ساده تر اما گران است.
4-قدم اول فروش اینترنتی: انتخاب سیستم مدیریت محتوا
و تازه به میدان جنگ خوش آمدید! رقابت اصلی بین انتخاب سایت کدنویسی شده، یا CMS هایی مانند دروپال، وردپرس، جوملا یا شاپیفای،پرستاشاپ میتواند شما را وارد بحث هایی کند که حتی خود مدیران وردپرس بعد از سال ها هنوز درگیر باطلاق آن هستند.
در این انتخاب هایی مثل دروپال و جوملا به دلیل آمریکایی-استرالیایی، همخوانی خوبی با دغدغه های فارسی زبانان ندارند.
با این حال اکثریت به دلیل رایگان بودن وردپرس و دانلود غیر قانونی پلاگین های وردپرس از طریق گروه های تلگرام(گاها افزونه هایی با بیش از 6 سال به عنوان افزونه جدید به مشتری داده میشود) شروع به پیشنهاد وردپرس میکنند، همین استقبال سبب شده درگاه هایی مانند زرین پال نیز پلاگین های مخصوص خود را اینگونه ارائه دهد.
5-قدم اول فروش اینترنتی: انتخاب سیستم مدیریت محتوا
و بلاخره سایت شما اماده شد اما اکنون یک سایت خام دارید، هنوز باید پلاگین های ظاهری(گرافیکی) و SEO (جهت بهتر دیده شدن در گوگل) و پلاگین های خرید و فروش آنلاین را خریداری یا دریافت کنید.
از جمله معروف ترین پلاگین های فروش آنلاین وردپرس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- المنتور
- المنتور پلاس
- رنک مس
- Yoast SEO
- ووکامرس
- راکت کش
- لایت اسپید کش
و اکنون میتوانید فریند خرید خود را شروع کنید ، اما صبر کنید ، حال نیاز به درگاه پرداخت و قبل از آن دریافت اینماد دارید و برای دریافت اینماد هم نیازمند ثبتنام در سامانه مالیات هستید.
انجام همین خط بالا بیش از 4 هفته وقت شما را بگیرد!
اگر همه این فعالیت ها را انجام دادید و دعا میکردید روشی آسان تر نیز وجود می داشت، باید بگویم شانس به شما رو زده است!